Termeni legali

Utilizare

Prin navigarea pe acest site, utilizatorul (dumneavoastra) isi certifica acordul cu termenii si conditiile companiei. In cazul dezacordului cu privire la termeni si conditii este recomandata parasirea site-ului.

Ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Este recomandata o verificare periodica pentru identificarea unor astfel de schimbari. Continuarea utilizarii site-ului ulterior unor astfel de schimbari inseamna acceptarea respectivelor modificari.

Drepturi de autor

Continutul website-ului Turbo Center este protejat prin drepturi de autor. Cu exceptia fisierelor pentru care se specifica posibilitatea de a fi descarcate (fara a fi modificate), folosirea textelor si a ilustratiilor, chiar si a partilor extrase din acestea, fara aprobarea semnata a companiei Turbo Center reprezinta o incalcare a prevederilor legale privind drepturile de autor, fiind prin urmare ilegala. Acest lucru se aplica indiferent de modalitatile de folosire, de reproducerea, traducerea sau utilizare a acestora in orice sistem.

In cadrul website-ului sunt utilizate marci inregistrate, marci comerciale, nume comerciale sau logo-uri. Chiar si atunci cand cele mentionate mai sus nu sunt marcate ca atare, se aplica prevederile legale care fac referire la acestea.

Garantii si responsabilitati limitate

Toate datele si informatiile prezentate pe site-ul www.turbocenter.ro, au un caracter suplimentar si informativ. Turbo Center incearca sa ofere acuratete informatiilor furnizate si va face tot posibilul sa corecteze erorile si omisiunile semnalate in cel mai scurt timp.

Materialele prezentate pe site-ul www.turbocenter.ro au caracter informativ si nu pot inlocui recomandarile specialistului in domeniu, care intra in contact cu realitatile cazului dumneavoastra, si sub nici o forma nu reprezinta un indemn spre a evita solicitarea asistentei tehnice din partea persoanelor autorizate.

Turbo Center nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele prejudicii, pierderi si cheltuieli care pot rezulta direct sau indirect din utilizarea informatiilor si a materialelor prezentate pe www.turbocenter.ro, sau ca urmare a oricarei omisiuni sau erori. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie de orice natura.

Turbo Center isi rezerva dreptul de a aduce orice modificare continutului site-ului, in functie de modificarile care au loc cu privire la produsele si serviciile companiei, fara o notificare prealabila.

Produse si servicii

Informatiile asupra serviciilor oferite de companiei sau referitor la produsele comercializate (caracteristici si preturi) corespund realitatilor din momentul editarii acestor informatii in cadrul website-ului, astfel incat pot exista diferente intre preturile/caracteristicile prezentate pe site si cele practicate/descrise de companie.

Produsele si serviciile sunt prezentate in cadrul site-ului in scop de promovare (de aducere la cunostiinta) si nu reprezinta oferte contractuale ale firmei Turbo Center.