Magazinul TurboCenter

In 2007 a fost conceput site-ul turbocenter.ro pentru a facilita comunicarea in mediul online si pentru a prezenta oferta variata de turbosuflante, accesorii anexe si alte componente.
S-a acordat atentie in special sectiunii de magazin online pentru a-i pune in valoare utilitatea si a-l face cat mai usor de accesat. Informatiile produselor sunt detaliate pentru fiecare in parte, iar oferta este clasificata in functie de categorie, marci auto sau producatori parteneri.
Pentru a putea furniza clientilor servicii complete si de un inalt profesionalism, Turbo Center a incheiat contracte de distributie pentru Romania cu firmele Holset-Anglia (in prezent Cummins Turbo Technology) si BorgWarner Turbo Systems ( KKK si Schwitzer). Datorita politicii companiei de dezvoltare continua s-au realizat investitii atat de ordin material cat si destinate instruirii personalului pentru a se putea implementa cu succes Know-How-ul pus la dispozitie de catre partenerii firmei. Astfel Turbo Center reuseste sa fie mereu la dispozitia clientilor printr-un “customer support” la cel mai inalt nivel.
Click aici pentru a consulta oferta de turbosuflante si accesorii.