Turbo Center – Distribuitor autorizat Mitsubishi

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul turbosuflantelor, Turbo Center s-a afirmat pe piața din România prin expertiză, profesionalism și parteneriate de succes. Suntem mândri să vă anunțăm că începând cu luna Iunie 2016, Turbo Center este distribuitor autorizat pentru turbosuflantele Mitsubishi.

Acest lucru atestă dorința noastră continuă de a oferi clienților noștri cele mai bune tehnologii și servicii. În acest sens, Turbo Center oferă turbosuflante originale la prețuri avantajoase alături de servicii complete de recondiționare și reparații. Echipa noastră de specialiști este preocupată constant de menținerea la nivel înalt a calității produselor, iar parteneriatele de succes sunt o garanție a seriozității și profesionalismului. Printre parteneriatele noastre se numără firme de renume precum Cummins Turbo Technologies, Holset, Borgwarner și Schwitzer. În plus, suntem singura companie din România acreditată pentru testarea și recondiționarea cu piese originale a turbinelor Holset cu geometrie variabilă.

Suntem siguri că noul parteneriat cu Mitsubishi va demonstra calitățile pentru care am devenit recunoscuți și vor veni în sprijinul clienților noștri. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați!

Consultați gama completă de turbosuflante Mitsubishi:

http://www.turbocenter.ro/turbosuflante-mitsubishi-turbo/

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *