Gama de Servicii

Calitatea și promptitudinea servicilor sunt principalele criterii după care se ghidează compania, urmărind satisfacerea pe deplin a clienților.

Calitatea și promptitudinea servicilor sunt principalele criterii după care se ghidează compania, urmărind satisfacerea pe deplin a clienților.

Experti in vanzari si reparatii turbosuflante

Experienta internationala acumulata de Turbo Center in urma parteneriatelor de succes s-a concretizat in gama larga de servicii oferite de companie, care include comercializari, intretinere si reparatii turbosuflante. Aceasta este si o dovada a flexibilitatii companiei si a capacitatii de identificare a nevoilor pietii.

Gama de servicii se imparte in urmatoarele categorii:

  • Identificarea defectelor si stabilirea cauzelor acestora.
  • Reconditionarea oricarui tip de turbosuflanta.
  • Expertiza tehnica in domeniu.
  • Comercializarea oricarui tip de turbosuflanta.
  • Instruirea personalului pentru intretinerea turbosuflantelor in mod correct.

Activitatea firmei se bazeaza pe detinerea unui stoc important de produse, pe eficienta fluxului de circulatie a produselor intre partener si companie, si pe pregatirea profesionala a personalului prestator de servicii.

Compania este foarte bine aprovizionata, cu un stoc complex, oferind accesorii pentru turbosuflante si piese de schimb pentru aproape toate aplicatiile. In cazul unei solicitari neprevazute care nu poate fi satifacuta de stoc, aprovizionarea se realizeaza in maxim 5 zile. Ca strategie de viitor, compania doreste demararea unui program de dezvoltare a stocurilor pentru rezolvarea prompta a solicitarilor de turbosuflante noi.

Clientii pot beneficia de servicii cu un grad inalt de profesionalism, in conditii de operativitate si calitate ireprosabila. Compania ofera consultanta in vederea stabilirii cauzelor care au generat defectiuni ale turbosuflantelor si pentru propunerea unui set de masuri cu scopul inlaturarii acestora.

Lista preturi pentru serviciile oferite de Turbo Center

SERVICIU PRET
Diagnoza Gratuit
Constatare turbine autocamioane si utilaje , masini agricole Gratuit
Informatii utile pentru intretinere si montaj turbosuflante Gratuit
Set montaj turbosuflante-garnituri si coliere 50-150lei
Curatare turbosuflanta 150-210 lei
Curatare turbosuflante cu geometrie variabila pentru camioane 170-350lei
Reconditionat turbosuflante clasice 600-1050lei(in functie de ce se schimba)
Reconditionat turbosuflante clasice pentru camioane si utilaje agricole 795lei (uzura normala)
Reconditinat turbosuflante cu geometrie variabila 700-1200lei(in functie de ce se schimba)

*Prețurile afișate sunt informative întrucât costurile de reparație depind de starea reperelor componentei stabilite după expertiză. Serviciile de reparații și întreținere prestate depind de contextul concret și de complexitatea operațiunii.