strings.OfferRequestList

strings.OfferRequestListIsEmpty

Firma Euro Est Turbo Center Srl in perioada 1 iulie 2024 -14 iulie 2024 va fi inchisa, fiind perioada de concediu.
In aceasta perioada pentru probleme urgente ne puteti contacta la telefon 0727 115 142.

Cu o istorie de peste 10 ani, compania Turbo Center desfasoara o activitate specializata in exclusivitate pe turbosuflante auto.

Dezvoltarea tehnologiei motoarelor auto a stimulat aparitia unei activitati profesioniste de intretinere, verificare si inlocuire a turbosuflantelor. Beneficiind de aceasta oportunitate, Turbo Center a lansat o gama completa de servicii, bazate pe un personal competent si pe produse de inalta clasa.

Pentru a putea furniza clientilor servicii complete si de un inalt profesionalism, Turbo Center a incheiat relatii pe parteneriat cu 2 dintre cele mai importante firme din domeniu la nivel mondial: Cumminis Turbo Technologie si BorgWargner Turbo Systems. Datorita politicii companiei de dezvoltare continua s-au realizat investitii atat de ordin material cat si destinate instruirii personalului pentru a se putea implementa cu succes Know-How-ul pus la dispozitie de catre partenerii firmei.

Prin seriozitatea si promptitudinea prin care Turbo Center s-a evidentiat in relatiile cu clientii si in toate activitatile sale, compania a atins in prezent performanta de a fi cea mai mare firma romaneasca in domeniul reparatiilor si comercializarii de turbosuflante auto.

Preocuparea constanta a companiei Turbo Center este ca printr-o strategie comerciala flexibila si dinamica sa poata satisface permanent nevoile clientilor si sa respecte angajamentele fata de acestia si fata de partenerii companiei in ce priveste calitatea ireprosabila a fiecarei turbosuflante comercializate.

Istoria Turbo Center

In 1992 se lanseaza firma SC PADA TURBO SRL avand ca obiect de activitate principal turnarea de materiale neferoase din aluminiu. Ulterior, Turbo Center a preluat si a continuat activitatea acestei firme.

1992

Se lanseaza firma SC PADA TURBO SRL avand ca obiect de activitate principal turnarea de materiale neferoase din aluminiu. Ulterior Turbo Center a preluat si a continuat activitatea acestei firme.

1997

In urma intrevederii de la Brano cu firma Holset, Turbo Center a decis demararea activitatii de reconditionare si comercializare de turbosuflante. Printre primii clienti s-au numarat: Mecon SA Brasov, Astra Trading SA Brasov.

2002

Intrucat noua directie a companiei nu mai corespundea in totalitate imaginii Pada Turbo SRL, s-a decis incheierea activitatii in vechea companie si lansarea unei noi companii specializate pe comercializari si reparatii de turbosuflante auto. Cativa dintre primii clienti ai SC Turbo Center SRL au fost: Prescon SA Brasov, Agricola International SA Bacau, Hellenrom Turbo Service Constanta, Mercado SRL Oarda Jud. Alba, Oprean SRL Sebes, etc.

Datorita seriozitatii cu care a fost abordat acest domeniu s-au putut finaliza contracte de distributie pentru Romania cu firmele Holset-Anglia (in prezent Cummins Turbo Technology) si BorgWarner Turbo Systems (KKK si Schwitzer).

2004

In iunie 2004 Turbo Center a obtinut autorizatia Registrului Auto Roman in vederea desfasurarii activitatii de reconditionari turbo. Aceasta recunoastere reprezinta o garantie a seriozitatii si profesionalismului companiei.

Tot in decursul acestui an s-a continuat politica de investitii in cladiri si utilaje, investitiile companiei ajungand la suma de aproximativ 100.000 EUR. Trebuie mentionat ca in urma acestui proces, situatia financiara a firmei nu a fost periclitata, intrucat Turbo Center nu a inregistrat datorii la stat sau la clientii sai.

2005

In anul 2005 Turbo Center a organizat prima intalnire a distribuitorilor firmei BorgWarner Turbo Tehnology din Europa de Est. Experienta acumulata in urma participarii la evenimentele realizate de diversi distribuitori din domeniu a facilitat organizarea acestui eveniment, care a fost foarte apreciat in randul invitatilor.

2007 - prezent

Compania deruleaza in prezent un program de modernizare a locatiei din Brasov (Str. Nucului 28), prin construirea unor noi birouri, dezvoltarea spatiilor de depozitare si cresterea capacitatii de reconditionare. Pentru a furniza conditii optime de prestare a serviciilor, se va amenaja un nou spatiu destinat activitatii specializate de diagnosticare a motoarelor si de servisare a turbosuflantelor. Luand in calcul criteriul accesibilitatii, locatia se va situa in afara orasului, in apropierea soselei de centura.

Printre evenimentele importante ale anului 2007 mentionam participarea la diverse targuri si expozitii printre care si EXPOAR 2007.